• Посилання скопійовано

Компенсація знищеного/пошкодженого майна на територіях бойових дій або ТОТ: прийнято у І читанні законопроєкт

ВРУ прийняла за основу законопроєкт №11161 щодо компенсації знищеного чи пошкодженого майна, розташованого на територіях ведення активних бойових дій або ТОТ

Компенсація знищеного/пошкодженого майна на територіях бойових дій або ТОТ: прийнято у І читанні законопроєкт

4 червня ВРУ прийняла у першому читанні законопроєкт № 11161 щодо порядку компенсації за знищене майно на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомив Железняк у своєму Телеграм-каналі

Закон стосується отримання компенсації за знищене майно на тимчасово окупованих територіях.

Якщо нерухомість розташована на територіях ведення активних бойових дій або тимчасово окупованих, власник такого майна може подати заяву про надання компенсації за процедурою та переліком документів згідно з наявною процедурою у Законі, крім вимоги надати документи (у тому числі матеріали фото- і відеофіксації) об’єкта нерухомого майна до/після знищення/пошкодження.

При цьому фізичний огляд об’єктів нерухомого майна не проводиться. Власник такого майна має право на відмову від права власності на таке майно на користь держави.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»