• Посилання скопійовано

Актуальний статус бронювання тепер відображається у Резерв+

За словами заступниці міністра оборони, їхня цифрова команда оцифрувала діючі паперові бронювання за наказами Мінекономіки. Тепер актуальна інформація про бронь має відображатися в електронних військово-облікових документах громадян

Актуальний статус бронювання тепер відображається у Резерв+

Окремо ми вже вказували, що з 22 червня у застосунку Резерв+ для військовозобовʼязаних з'явився QR-код. Це означає, що електронний військово-обліковий документ отримав таку саму юридичну силу, як і паперовий.

Наразі заступниця міністра оборони на своїй сторінці у Фейсбуці розповіла, що цифрова команда Міністерства оцифрувала паперові бронювання. Взяли діючі накази про бронювання у Мінекономіки та занесли 340 000 записів до реєстру Оберіг, щоб актуальна інформація про бронь відображалась в електронних військово-облікових документах громадян.

 

Як оновити документ?

Натисніть три крапки справа від документа.

Виберіть «оновити документ».

Після цього ви побачите свій актуальний статус.

Якщо ваше бронювання було лише на папері, статус «Заброньовано» з'явиться у застосунку.

Якщо ваша бронь ще триває, але в застосунку цього не було — новий термін має відобразитись в Резерв+.



Що робити, якщо ваша бронь не з'явилася у Резерв+?

Частину наказів про бронювання міністерству не вдалося оцифрувати через відсутність інформації, що ідентифікує конкретну особу.  У пості Катерина Черногоренко наголосила та цьому та  зауважила, що наразі йде робота над прозорим алгоритмом, щоб усі заброньовані громадяни могли отримати актуальний статус у Резерв+.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»