• Посилання скопійовано

«Укрпошта» планує доставляти товари з Amazon в Україну

«Укрпошта» планує угоду з поштовою службою США (USPS), яка дозволить українському оператору доставляти товари з Amazon та інших американських маркетплейсів в Україну

«Укрпошта» планує доставляти товари з Amazon в Україну

Економічна правда розповідає, що «Укрпошта» планує угоду з поштовою службою США (USPS), яка дозволить українському оператору доставляти товари з Amazon та інших американських маркетплейсів в Україну.

Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна».

«Ми проводимо досить активні перемовини з USPS (поштова служба США). Тільки-но нам вдасться укласти угоду, Amazon відкриється для України», – зазначив він.

Угода щодо доставки дрібних пакетів вже досягнута, а зараз ведуться активні перемовини стосовно посилок, з метою завершити процес до 1 січня. Є сподівання, що угода почне діяти у 2025 році.

«Ідеально було б підписати угоду в листопаді, щоб мати час на підготовку. Якщо домовимось з USPS, Україна отримає доступ до всіх великих маркетплейсів, оскільки USPS співпрацює з ними», – зазначив він.

Товари з Amazon будуть доставлятись через Британію: за один день з Лондона вони потраплятимуть до України.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь