• Посилання скопійовано

Уряд затвердив план щодо ліквідації МСЕК

25 жовтня на черговому засіданні Кабмін затвердив план щодо протидії корупційним та іншим правопорушенням серед МСЕК. Він стосується питань роботи у МСЕК по всій Україні

Уряд затвердив план щодо ліквідації МСЕК

Медико-соціальні експертні комісії у тому вигляді, в якому вони існують, будуть ліквідовані вже цього року. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Під час засідання 25 жовтня Уряд на виконання рішень РНБО та Президента затвердив план щодо протидії корупційним та іншим правопорушенням серед МСЕК.

«Створюється група для перегляду рішень, які ухвалювали МСЕК. Три наступні місяці триватимуть перевірки. У листопаді МОЗ та Мінцифри представлять рішення щодо цифровізації проходження всіх етапів МСЕК», – зазначив Денис Шмигаль.

Крім того, Пенсійний фонд разом з ДБР, Нацполіцією та СБУ мають провести швидкий аудит всіх пенсійних виплат по інвалідності прокурорам та іншим посадовцям державних органів. А МОЗ та Мінсоцполітики мають невідкладно винести на Уряд законопроєкти щодо комплексної реформи МСЕК. 

«У цьому плані дуже чітко прописані строки і відповідальні за його виконання. Це питання має бути серед пріоритетних для всіх міністерств та особисто міністрів», – наголосив Прем’єр-міністр.

Глава Уряду додав, що за результатами виконання рішень Президента та РНБО будуть відповідні висновки.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»