• Посилання скопійовано

Київська міська рада зменшила розмір орендної плати за користування комунальним майном

Прийнято рішення щодо зменшення на 50% розміру орендної плати за користування комунальним майном. Воно діятиме до 31 липня 2020 року

Київська міська рада зменшила розмір орендної плати за користування комунальним майном

Київська міська рада на позачерговому пленарному засіданні, що відбулося 26 березня 2020 року, прийняла рішення № 903/9073 "Про деякі питання нарахування орендної плати за користування майном територіальної громади міста Києва", яке набрало чинності 1 квітня 2020 року.

Дане рішення передбачає зменшення на 50% розміру орендної плати за користування комунальним майном і діятиме тимчасово до 31 липня 2020 року.

Окрім того, якщо об'єкт оренди не використовується взагалі через обмежувальні заходи, пов'язані із запобіганням поширенню Covid-19, то орендарі комунального майна звільняються від оплати за договорами оренди також тимчасово до 31 липня.

Письмове повідомлення про неможливість використання об'єкта оренди орендарю потрібно направити орендодавцю та підприємству-балансоутримувачу (за наявності) протягом 10 робочих днів після набрання чинності рішення. Тобто до 14 квітня 2020 року.

Джерело: Всеукраїнське об'єднання малого і середнього бізнесу «Фортеця»

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»