• Посилання скопійовано

Протести в Чернівцях проти карантину: бізнесу частково пішли на поступки

Учасникам протесту в Чернівцях проти карантину частково пішли на поступки

Протести в Чернівцях проти карантину: бізнесу частково пішли на поступки

Учасникам протесту в Чернівцях проти карантину частково пішли на поступки. Зокрема, підприємцям Калинівського ринку дали доступ до своїх торгових місць. Розповідає РБК-Україна.

Відповідне рішення прийнято на сесії міської ради.

Повідомляється, що бізнес наполягав на тому, щоб підприємців Калинівського ринку звільнили від плати за камери схову, оскільки непродовольчому сектору заборонено працювати при карантині "червоної зони".

Крім того, міську раду просили відкрити всі входи на ринок і дати доступ до торгових місць з 05:00 до 22:00. Обидві вимоги були підтримані депутатами.

Проте доступ до торгових місць не означає, що Калинівський ринок запрацює у повному обсязі, незважаючи на карантин. Мова йде про те, що раніше до 14:00 підприємців взагалі не пускали на ринок, і вони не могли вивезти свій товар.

Нагадаємо, Київ з 1 квітня взагалі забороняє продуктові ярмарки у зв'язку з погіршенням епідеміологічної ситуації. Заборона буде діяти до 12 квітня.

На сьогодні в "червоній зоні" залишаються Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Чернівецька і Чернігівська області. В них діє обмеження на роботу непродовольчих ринків.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»