• Посилання скопійовано

Як релокувати свій бізнес з небезпечного регіону?

Для релокації бізнесу наразі діє програма Мінекономіки «Релокація бізнесу». Все що потрібно зробити — подати заявку на онлайн-платформі Relocate.Prozorro.Sale

Як релокувати свій бізнес з небезпечного регіону?

На сайті Урядового порталу з'явились рекомендації Міністерства економіки, як перевезти свій бізнес з небезпечного регіону країни в більш безпечний.

Для такої цілі діє програма Мінекономіки “Релокація бізнесу”. Все, що потрібно зробити — подати заявку на онлайн-платформі Relocate.Prozorro.Sale.

Вашу заявку опрацюють та запропонують комплексний пакет державної підтримки.

Програмою можуть скористатись будь-які підприємства, незалежно від свого розміру.

За словами заступника Міністра економіки України Тетяни Бережної, вже зареєстровано 1846 заявок від бізнесу, 745 з яких — вже перевезено на безпечні території. Розпочали роботу на новому місці — 558 підприємств.

Більше у відео:

***

Читайте також:

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»