• Посилання скопійовано

Ксенію Ляпіну звільнили з посади голови ДРС

9 жовтня Кабмін під час чергового засідання звільнив Ляпіну. Про своє звільнення вона дізналась із поста у Фейсбуку міністра економіки Мілованова

Ксенію Ляпіну звільнили з посади голови ДРС

РБК-Україна розповідає, що Кабінет міністрів на засіданні 9 жовтня 2019 року вирішив звільнити Ксенію Ляпіну з посади голови Державної регуляторної служби. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

Також уряд прийняв рішення про тимчасове покладення виконання обов'язків голови Державної регуляторної служби України на Олега Мірошниченка.

Нагадаємо, Кабінет міністрів призначив Ксенію Ляпіну головою Державної регуляторної служби України в січні 2015 року. Ксенія Ляпіна – народний депутат Верховної Ради 4-7 скликань. Перебувала в партіях НУНС і «Народний фронт».

***

Про своє звільнення Ляпіна дізналась із поста у Фейсбуку міністра економіки Мілованова; сама вважає це «помстою за позицію»

"Я дізналася про своє звільнення з Фейсбуку Милованова. Ніяких попередніх розмов зі мною конкретно про моє звільнення не було. І ніяких повідомлень про підготовку документів теж не було. Фактично, формальної інформації у мене досі немає – тільки, власне, пост Милованова. Це виглядає як спроба помститися за мою незалежну позицію. Що ж, це їхнє право. Вони це зробили, значить, вони обрали таку політику.

...Це пов’язано з усіма моїми діями і заявами з моменту призначення. З моєю непідтримкою антифопівських законів з касовими апаратами і кешбеками. З моєю непідтримкою законопроекту 1210, де, власне, посилюється позиція податківців і вводиться режим дискреції і повної їх особистої безвідповідальності, що погіршить ситуацію в бізнесі. З моєю непідтримкою того варіанту закону про ринок землі, який виробило і без погодження запустило Міністерство економічного розвитку, торгівлі і сільського господарства. Ми написали про ризики, які він тягне. І так можна ще перелічувати довго",зазначила Ляпіна.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»