• Посилання скопійовано

8 новітніх моделей РРО будуть зареєстровані в Держреєстрі до 1 квітня

Мінфін затвердив Перелік новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, які беруть участь в експериментальному проекті

8 новітніх моделей РРО будуть зареєстровані в Держреєстрі до 1 квітня

Мінфін наказом від 26.03.2019 р. №121 затвердив Перелік новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, які беруть участь в експериментальному проекті. Він налічує 8 моделей РРО (перелік див. нижче).

Своєю чергою, ДФСУ до 1 квітня 2019 року має забезпечити реєстрацію цих новітніх моделей в Держреєстрі РРО.

Нагадаємо, що Мінфін розпочав експериментальний проект щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, ще у липні 2018 року. Це було передбачено постановою КМУ від 13.06.2018 р. №472, аналіз якої читайте тут.

Учасниками цього проекту є виробники (постачальники) та користувачі таких новітніх моделей програмно-технічних комплексів, призначених для РРО, зокрема, удосконалених комп'ютерно-касових систем, які виявили зацікавленість щодо участі в експериментальному проекті. Як стати учасником експерименту щодо використання гаджетів замість РРО, - читайте тут.

Крім того, нещодавно Мінфін оприлюднив Рекомендаційний перелік документів, які подаються виробниками (постачальниками) новітніх моделей комплексів, призначених для РРО. 

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»