• Посилання скопійовано

Якими документами користуватися для роботи з програмними РРО?

Вже є весь перелік форм для реєстрації/перереєстрації/скасування реєстрації програмних РРО. Зокрема, заява про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій має формат J/F 1316602

Якими документами користуватися для роботи з програмними РРО?

ДПС у Херсонській області повідомляє, що на офіційному сайті Державної податкової служби України розміщені форми електронних документів, які мають застосовуватися суб’єктами господарювання при використанні програмних РРО.

Для застосування доступні форми для реєстрації/ перереєстрації/ скасування реєстрації програмних РРО:

  • заява про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій – J/F 1316602 (Форма №1-ПРРО);
  • повідомлення про виявлення несправностей програмного реєстратора розрахункових операцій – J/F 1316701 (Форма №2-ПРРО);
  • повідомлення про відкриття зміни програмним реєстратором розрахункових операцій – J/F 1316801 (Форма №3-ПРРО);
  • повідомлення про проведення розрахункових операцій у період відсутності зв’язку між програмним реєстратором розрахункових операцій та фіскальним сервером – J/F 1316901 (Форма №4-ПРРО);
  • повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа (для повідомлень щодо сертифікатів відкритих ключів, які застосовуються в ПРРО) – J/F 1391801.

Вказані форми розміщені за посиланнями:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: ДПС у Херсонській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»