• Посилання скопійовано

Реєстрація ПРРО: відеоуроки від ДПС

Податківці навели основні відеоуроки, які дозволять СГ правильно зареєструвати ПРРО

Реєстрація ПРРО: відеоуроки від ДПС

Головне  управління ДПС у м. Києві інформує, що суб’єкти господарювання, які мають намір зареєструвати програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – ПРРО), можуть використовувати матеріали банеру «Програмні РРО», що розміщений за посиланням.

Матеріали банеру містять актуальні нормативно-правові акти, які регулюють відносини у сфері реєстрації та застосування РРО/ПРРО, відповіді на поширені питання, що надходять до ДПС від користувачів ПРРО, презентаційні матеріали, відеоуроки тощо.

Відеоуроки щодо реєстрації ПРРО та відео інструкція щодо Порядку ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб – підприємців розміщені за посиланням.

Водночас, звертаємо увагу, що основні відеоуроки, які дозволять суб’єктам господарювання безперешкодно зареєструвати ПРРО, розміщено за посиланнями:

Також у банері наявні покрокові інструкції зі встановлення та налаштування ПРРО (тут та тут та відеоінструкція щодо Порядку ведення обліку товарних запасів для фізичних осіб – підприємців).

Відеоуроки щодо формування електронної печатки для ПРРО розміщено за посиланням.

***

Читайте також:

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»