• Посилання скопійовано

Коли під час відкриття зміни в ПРРО доступний лише режим «Перегляд журналу»?

Режим «Перегляд журналу» під час відкриття зміни використовується в програмному реєстраторі розрахункових операцій, якщо касир заблокований

Коли під час відкриття зміни в ПРРО доступний лише режим «Перегляд журналу»?

Подаківці в ЗІР зазначають, що режим «Перегляд журналу» під час відкриття зміни використовується в програмному реєстраторі розрахункових операцій у разі, якщо:

  • касир заблокований;
  • відсутній зв’язок із Кваліфікованим надавачем електронних довірчих послуг (далі – КНЕДП) (перевірка чинності сертифіката кваліфікованого електронного підпису (далі – сертифікат));
  • у сертифіката закінчився термін використання.

В окремих випадках сертифікат може заблокувати КНЕДП, який його видав. У такому разі суб’єкту господарювання необхідно перевірити дію сертифікатів та за потреби отримати новий ключ.

Джерело: Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»