• Посилання скопійовано

Що є адресою господарської одиниці?

Податківці наголосили, що адреса господарської одиниці – це адреса, яку зазначено в документі на право власності чи користування господарською одиницею

Що  є  адресою  господарської  одиниці?

ДПС у Київській області звертає увагу платників податків,  що згідно з п. 2 розд. 1 Положення про форму та зміст розрахункових документів/електронних розрахункових документів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 21.01.2016 №13, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 11.02.2016 №220/28350, адреса господарської одиниці – це  адреса, яку зазначено в документі на право власності чи користування господарською одиницею, а господарська одиниця – це стаціонарний або пересувний обєкт, у тому числі транспортний засіб, де реалізуються товари чи надаються послуги та здійснюються розрахункові  операції.

Джерело: ДПС у Київській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»