• Посилання скопійовано

Як в ПРРО можна переглянути інформацію щодо проведених розрахункових операцій за місяць?

Перегляд інформації щодо розрахункових операцій за місяць суб’єкт господарювання може здійснити у журналі операцій, застосувавши відповідні фільтри для періоду, за який потрібно переглянути дані

Як в ПРРО можна переглянути інформацію щодо проведених розрахункових операцій за місяць?

ДПС в Одеській області інформує, що перегляд інформації щодо проведених розрахункових операцій за певний період, зокрема місяць, суб’єкт господарювання може здійснити у журналі операцій, застосувавши відповідні фільтри для періоду, за який потрібно переглянути дані.

Звертаємо увагу, що Контакт-центр ДПС на постійній основі надає фізичним та юридичним особам інформаційно-довідкові послуги з питань реєстрації та застосування РРО/ПРРО. 

Звернутись до Контакт-центру ДПС для отримання інформаційної підтримки з питань реєстрації, застосування РРО/ПРРО фізичні та юридичні особи мають можливість на вибір: 

  • за телефоном 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів), громадяни, які перебувають за межами України за номером: +380 44 454 16 13 (в меню IVR потрібно обрати напрям «3»); 
  • електронною поштою на електронну адресу idd@tax.gov.ua (в полі "тема" потрібно зазначити «6005»); 
  • чатом через Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (ЗІР).

Джерело: ДПС у Одеській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»