• Посилання скопійовано

Один ПРРО, але на кількох пристроях: чи це можливо?

Чи можна синхронізувати дані між ПРРО ДПС Аndroid /Windows/Apple та Web, якщо у СГ зареєстрований один ПРРО, але він використовує декілька пристроїв, після закриття зміни на одному із пристроїв?

Один ПРРО, але на кількох пристроях: чи це можливо?

Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що синхронізація даних між пристроями, на які встановлено програмне забезпечення «ПРРО ДПС» (Аndroid, Windows, Apple та Web) на теперішній час відсутня, але є доступним завантаження операцій відкритої зміни з фіскального сервера контролюючого органу в онлайн режимі.

Завантаження операцій можливе лише для ПРРО з відкритою зміною. Щоб завантажити дані щодо операцій з фіскального сервера контролюючого органу для ПРРО з відкритою зміною, потрібно натиснути кнопку «Завантажити операції» у вікні «Журналу операцій».

На ФСКО буде надіслано запит переліку документів. Завантаження даних може тривати деякий час. Програма повідомить про результат оновлення даних, а якщо на ФСКО відсутні операції для завантаження, програма повідомить про відсутність операцій для завантаження.

У разі якщо відсутні ПРРО з відкритою зміною, при натисканні кнопки «Завантажити операції» програма повідомить, що завантаження доступне лише у разі відкритої зміни.

Водночас користувачам заборонено здійснювати експлуатацію програмного забезпечення «ПРРО ДПС» одночасно на кількох пристроях під час роботи у режимі офлайн.

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»