• Посилання скопійовано

Зареєстрували КОРО без зазначення даних про РК: як виправити?

У графі «номер розрахункової книжки, яка реєструється (перереєструється)» розділу 6 заяви за ф. № 1-КОРО потрібно зазначити фіскальний номер КОРО та наприкінці додати літеру «г» (як приклад: 7000ХХХХХХг) та через дріб вказати цифру «1»

Зареєстрували КОРО без зазначення даних про РК: як виправити?

ДПС в Івано-Франківській області розповідає, які дії СГ, якщо при першій реєстрації КОРО на господарську одиницю була заповнена реєстраційна заява ф. №1-КОРО без інформації про РК та в подальшому неможливо зареєструвати РК до цієї КОРО.

Якщо при першій реєстрації книги обліку розрахункових операцій на господарську одиницю суб’єкт господарювання заповнив Заяву про реєстрацію книги обліку розрахункових операцій та/або розрахункової книжки за формою №1-КОРО (ідентифікатор J/F1311305) та зареєстрував КОРО без інформації про розрахункову книжку, однак в подальшому потрібно зареєструвати РК до цієї КОРО, то в такому випадку необхідно здійснити такі дії:

у графі «номер розрахункової книжки, яка реєструється (перереєструється)» розділу 6 «Дані щодо книги обліку розрахункових операцій та/або розрахункової книжки» реєстраційної заяви за ф. №1-КОРО зазначити фіскальний номер КОРО та наприкінці додати літеру «г» (як приклад: 7000ХХХХХХг) та через дріб вказати цифру «1».

Після цього потрібно заповнити дані щодо серії та номера засобу контролю РК та кількості аркушів.

Джерело: ДПС у Івано-Франківській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»