• Посилання скопійовано

Як здійснити повернення коштів покупцю через ПРРО від ДПС?

Потрібно з головного вікна програми «ПРРО ДПС» запустити оновлення даних, відкрити зміну, обрати відповідний період часу та фіскальний номер ПРРО у режимі «Журнал операцій» та завантажити дані

Як здійснити повернення коштів покупцю через ПРРО від ДПС?

У Головному управлінні ДПС у Закарпатській області інформують, яким чином СГ може здійснити повернення коштів покупцю та сформувати видатковий чек, якщо розрахункова операція проводилася через «ПРРО Каса» у 2022 році, яке встановлене на Аndroid/Windows, а повернення відбувається у 2023 році через «ПРРО ДПС», яке встановлене на інший пристрій.

Видатковий чек на повернення коштів покупцю може бути сформований, якщо розрахунковий чек продажу товарів/послуг був зареєстрований фіскальним сервером ДПС.

Застосунок «ПРРО ДПС» дозволяє імпортувати дані операцій про чеки з фіскального сервера ДПС у режимі «Журнал операцій». Для цього потрібно з головного вікна програми «ПРРО ДПС» запустити оновлення даних, відкрити зміну, обрати відповідний період часу та фіскальний номер ПРРО у режимі «Журнал операцій» та завантажити дані.

Після завантаження даних у вікні відкритої каси здійснити пошук фіскального чека продажу, обрати його та сформувати видатковий чек повернення.

Джерело: ДПС у Закарпатській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»