• Посилання скопійовано

Як завантажити дані за попередніми розрахунковими операціями?

Аби завантажити дані за попередніми розрахунковими операціями для «ПРРО ДПС» з відкритою зміною, на сторінці «Журналу операцій» у полі верхньої частини вікна потрібно обрати фіскальний номер

Як завантажити дані за попередніми розрахунковими операціями?

ДПС у Закарпатській області інформує, яким чином можна завантажити дані за попередніми розрахунковими операціями (фіскальні чеки), якщо програмне забезпечення «ПРРО ДПС» встановлено на новий пристрій, на якому СГ не може відкрити зміну, оскільки надходить повідомлення «Завантажте попередні фіскальні чеки».

Щоб завантажити дані за попереднми розрахунковими операціями (фіскальні чеки) для «ПРРО ДПС» з відкритою зміною, на сторінці «Журналу операцій» у полі верхньої частини вікна слід обрати фіскальний номер програмного реєстратора розрахункових операцій, для якого потрібно оновити дані, та натиснути кнопку «Завантажити дані».

Програма повідомить про результат оновлення даних.

Джерело: ДПС у Закарпатській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»