• Посилання скопійовано

Як бізнес реєстрував РРО та використовував їх у жовтні - листопаді: дані від Гетманцева

У жовтні - листопаді поточного року кількість РРО зросла до 383,1 тисячі - на 41,1% порівняно з січнем - вереснем 2023 року. Середньомісячна кількість чеків у жовтні - листопаді сягнула позначки у 22,8 млн штук

 Як бізнес реєстрував РРО та використовував їх у жовтні - листопаді: дані від Гетманцева

Гетманцев у своєму Телеграм-каналі наголосив, що з 1 серпня 2023 закон про РРО набрав чинності, а з 1 жовтня 2023 передбачено відповідальність для порушників вимог. 

 

 Які результати? 

1. У жовтні - листопаді поточного року кількість реєстраторів зросла до 383,1 тисячі - на 41,1% порівняно з січнем - вереснем 2023-го.

2. Середньомісячна кількість чеків у жовтні - листопаді сягнула позначки у 22,8 млн штук, що на 18,7% більше ніж у січні - вересні 2023-го.  Тож процес повної фіскалізації торгівлі завершився.

Гетманцев додав: "У новий 2024 рік входимо зі стрімким зростанням РРО, детінізацією торгівлі та можливістю для кожного українського споживача захистити свої права".

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»