• Посилання скопійовано

ДПС взялася за перевірки ювелірних магазинів щодо роботи з РРО

Податківці нагадали про необхідність неухильного дотримання суб’єктами господарювання, у тому числі тими, хто здійснює торгівлю ювелірними виробами, вимог Закону про РРО

ДПС взялася за перевірки ювелірних магазинів щодо роботи з РРО

ГУ ДПС у Вінницькій області нагадує про необхідність неухильного дотримання суб’єктами господарювання, у тому числі тими, хто здійснює торгівлю ювелірними виробами, вимог чинного податкового законодавства. Зокрема, вимог Закону України від 06.07.1995 №265 «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

За даними ДПС України, протягом січня 2024 року підрозділами податкового аудиту організовано та проведено понад 80 фактичних перевірок таких суб’єктів. Внаслідок перевірок було виявлено чимало порушень, тож порушникам доведеться сплатити штрафних санкцій на суму понад 200 млн гривень. Щоб не наражати себе на сплату штрафних санкцій, потрібно працювати відповідно до законодавчих норм. 

У разі виникнення запитань рекомендуємо звертатися за консультацією до ЦОПу або за номером телефону гарячої лінії. Натомість небайдужим громадянам рекомендуємо інформувати про порушення у чат-бот «StopVilationBot» месенджеру «Telegram».

Джерело: ДПС у Вінницькій області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»