• Посилання скопійовано

Cкільки РРО та ПРРО зареєстровано великими платниками з початку 2024 року?

Протягом двох місяців цього року великі платники податків зареєстрували 2768 реєстраторів розрахункових операцій. Із них 2102 – програмних та 666 – класичних РРО

Cкільки РРО та ПРРО зареєстровано великими платниками з початку 2024 року?

Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків повідомляє, що протягом двох місяців цього року великі платники податків зареєстрували 2768 реєстраторів розрахункових операцій. Із них 2102 – програмних та 666 – класичних РРО.

Для порівняння - протягом минулого року великими платниками зареєстровано понад 10 тисяч ПРРО та майже 6,5 тисячі РРО.

З поданої вище інформації можна зробити висновок, що великі платники податків надають перевагу саме програмним реєстраторам розрахункових операцій.

Тож нагадаємо, що програмне забезпечення ПРРО для встановлення на платформи Windows, Android, iOS та WEB від податкової служби надається безкоштовно. Його можна встановити як на мобільний телефон, так і на комп'ютер, ноутбук або  планшет та зареєструвати в режимі онлайн в Електронному кабінеті.

Джерело: Центральне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»