• Посилання скопійовано

Заявки на рестрацію ПРРО приймаються тільки в електронному вигляді!

Чи можна заяву про реєстрацію програмного РРО подати у паперовому вигляді через Центр обслуговування платників? Податківці кажуть, що ні, і пояснюють чому

Заявки на рестрацію ПРРО приймаються тільки в електронному вигляді!

ДПС у Харківській області повідомляє, що заява про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою №1-ПРРО (додаток 1 до Порядку реєстрації, ведення реєстру та застосування програмних реєстраторів розрахункових операцій, затвердженого наказом Мінфіну від 23.06.2020 №317, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 07.07.2020 за №635/34918) (далі – Заява) подається до ДПС (фіскального сервера контролюючого органу) засобами інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет», вхід до якої здійснюється за адресою: cabinet.tax.gov.ua, програмного інтерфейсу (API) або засобами комунікацій, тобто тільки в електронному вигляді.

Про реєстрацію ПРРО суб’єкту господарювання через «Електронний кабінет» надсилається електронне повідомлення у вигляді квитанції, із зазначенням присвоєного фіскального номера ПРРО.

Після включення програмного РРО до реєстру програмних реєстраторів розрахункових операцій він може використовуватись суб’єктом господарювання. 

Нагадаємо, що реєстр ПРРО розміщено у відкритій частині інформаційно-комунікаційної системи «Електронний кабінет» та на вебпорталі ДПС у розділі «Реєстри».

***

Читайте також: Що потрібно памʼятати при реєстрації ПРРО?

Джерело: ДПС у Харківській області

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»