• Посилання скопійовано

Де на сайті ДПС можна перевірити інформацію зі Z-звітів?

Суб’єкт господарювання може перевірити інформацію, яка міститься у щоденних Z-звітах, у приватній частині Е-кабінету у підрежимах «Зведені звіти» та «Чеки» режиму «Дані РРО»

Де на сайті ДПС можна перевірити інформацію зі Z-звітів?

Південне міжрегіональне управління ДПС по роботі з великими платниками податків розповідає, що суб’єкт господарювання може перевірити інформацію, яка міститься у щоденних Z-звітах/фіскальних чеках, створених реєстратором розрахункових операцій (далі – РРО), у приватній частині Електронного кабінету, розміщеного на офіційному вебпорталі ДПС (https://cabinet.tax.gov.ua), у підрежимах «Зведені звіти» та «Чеки» режиму «Дані РРО». 

Податківці нагадали, що суб’єкти господарювання та громадяни мають можливість скористатися Базою знань – автоматизованою базою уніфікованих відповідей на запитання фізичних та юридичних осіб. Її розміщено на вебпорталі ДПС у розділі «Запитання-відповіді з Бази знань» Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (ЗІР).  

Відвідувачі порталу можуть у будь-який зручний час самостійно знайти відповіді на питання, які їх цікавлять.

Джерело: ДПС по роботі з великими платниками податків

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»