• Посилання скопійовано

Суб'єкти бізнесу можуть проставити апостиль в Укрдержреєстрі

Державна реєстраційна служба України отримала повноваження щодо проставлення апостиля на виписці та витязі з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

Суб'єкти бізнесу можуть проставити апостиль в Укрдержреєстрі

ак, апостиль проставляється на вимогу особи, яка підписала документ, або будь-якого пред’явника документа.

Для проставлення апостиля необхідно подати до Укрдержреєстру заяву встановленої форми, виписку або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, документ, що підтверджує внесення плати за проставлення апостиля, або документ, що підтверджує право на звільнення від плати.

Плата за проставлення апостиля для фізичних осіб-підприємців складає 3 неоподатковувані мінімуми доходів громадян (51 грн.); для юридичних осіб – 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85 грн.).

Прийом документів для проставлення апостиля та їх видача здійснюється у понеділок, середу, п’ятницю з 10.00 до 13.00 години за адресою: м. Київ, вул. М. Раскової, 15.

Термін розгляду документів, поданих для проставлення апостиля на виписці та витязі з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців складає 5 робочих днів, у разі необхідності отримання зразка підпису, відбитка печатки або штампа, додаткової інформації або роз’яснень – 20 робочих днів.

 

Джерело: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»