• Посилання скопійовано

Підприємці можуть захистити свої права, зателефонувавши до органів прокуратури

У разі порушення прав підприємців контролюючими та правоохоронними органами, суб’єкти можуть звернутися на телефони «гарячої лінії» органів прокуратури

Підприємці можуть захистити свої права, зателефонувавши до органів прокуратури

Відповідно до розпорядження Генеральної прокуратури України від 04.06.2012 р. № 81 «Про організацію прийняття повідомлень на телефон «гарячої лінії» в органах прокуратури України» з метою забезпечення оперативного реагування на факти незаконного втручання у діяльність підприємств, установ, організацій та інших господарюючих суб’єктів з боку контролюючих та правоохоронних органів організовано отримання інформації про факти незаконного втручання у підприємницьку діяльність з боку службових осіб контролюючих та правоохоронних органів шляхом впровадження телефону «гарячої лінії».

Телефони «гарячої лінії» Генеральної прокуратури України та підпорядкованих органів прокуратури розміщені на офіційних веб-сайтах цих органів.

З узагальненою інформацією можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Держпідприємництва України тут >>>

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»