• Посилання скопійовано

Серед фізичних осіб валютні цінності декларують лише підприємці

Декларуванню підлягають валютні цінності, доходи та майно, які перебувають за межами України, тільки тих фізичних осіб, які є суб’єктами підприємницької діяльності

Серед фізичних осіб валютні цінності декларують лише підприємці

НБУ листом від 17.09.2013 № 28-309/13255 надало роз’яснення, що законодавством встановлено обов’язок суб’єктів господарювання, незалежно від форм власності, щоквартально декларувати наявність валютних цінностей, що належать їм та знаходяться за межами України.

За невиконання підприємцями-резидентами вимог щодо порядку та строків декларування валютних цінностей та іншого майна передбачено застосування штрафних санкцій.

 

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»