• Посилання скопійовано

Визначено процедуру видачі дозволів на порушення об'єктів благоустрою

Затверджено порядок видачі дозволів на порушення об'єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів

Визначено процедуру видачі дозволів на порушення об'єктів благоустрою

Кабмін затвердив Типовий порядок видачі дозволів на порушення об'єктів благоустрою або відмови в їх видачі, переоформлення, видачі дублікатів, анулювання дозволів. 

Дія порядку поширюється на юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, що здійснюють порушення об'єктів благоустрою, пов'язане з проведенням земляних та/або ремонтних робіт.

Так, дозвіл на порушення об'єктів благоустрою видається виконавчим органом сільської, селищної, міської ради за місцем проведення робіт на підставі письмової заяви, що подається відповідною юридичною особою чи фізичною особою - підприємцем.

Видача дозволу здійснюється на безоплатній основі протягом 10 робочих днів з дня реєстрації заяви.

Строк дії дозволу визначається з урахуванням умов проведення робіт і не може перевищувати 1 рік.

Підставою для переоформлення дозволу є передача права проведення на об’єктах благоустрою робіт іншій особі або зміна найменування юрособи чи прізвища, ім’я, по батькові фізособи - підприємця та/або їх місцезнаходження.

Під час переоформлення дозволу проведення робіт не зупиняється (Постанова КМУ від 30.10.2013 №870).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»