• Посилання скопійовано

Надано рекомендації щодо оформлення скарг на дії органу держконтролю

Держпідприємництво роз'яснило підприємцям, як правильно оформити скаргу на порушення законодавства органами нагляду та контролю

Надано рекомендації щодо оформлення скарг на дії органу держконтролю

На офіційному сайті Державної служби України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва розміщені рекомендації, які слід враховувати суб’єктам господарювання під час складання скарг щодо порушень центральними органами виконавчої влади вимог Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».

Рекомендації містять наступну інформацію:

на що слід звертати першочергову увагу при написанні скарги на дії органу держаного контролю;

як слід викласти проблемне питання та описати його суть;

які заходи вживатимуться за результатом розгляду скарги.

Зазначені рекомендації розроблені для спрощення діалогу між Держпідприємництвом та підприємцями, виявлення проблемних питань, що виникають у суб’єктів господарювання під час реалізації права на зайняття підприємницькою діяльністю. Їх зміст носить виключно рекомендаційний характер.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»