• Посилання скопійовано

Тепер громадяни та підприємці на місцях зможуть отримати адмінпослуги в єдиному вікні

Кабмін встановив обов’язковий перелік адмінпослуг, які надаються місцевими ЦНАПами за принципом «єдиного вікна»

Тепер громадяни та підприємці на місцях зможуть отримати адмінпослуги в єдиному вікні

Якщо раніше громадяни та підприємці у себе на місцях повинні були отримувати адмінпослуги в різних місцевих органах влади (Укрдержреєстрі, Держземагентстві, Державній міграційній службі України), то тепер такі послуги будуть надаватися одним органом – місцевим ЦНАПом – за принципом «єдиного вікна».

Так, наприклад, якщо громадянин хотів зареєструвати земельну ділянку, йому необхідно було звертатися до Держземагентства, отримати закордонний паспорт – до Державної міграційної служби України, з питань державної реєстрації підприємницької діяльності потрібно було вже йти до Укрдержреєстру.

Детальний перелік адмінпослуг, які надаються місцевими ЦНАПами >>>

З питань приведення переліків адміністративних послуг, що надаються через ЦНАПи, у відповідність до вимог розпорядження Кабміну від 16.05.2014 № 523-р «Деякі питання надання адміністративних послуг органів виконавчої влади через центри надання адміністративних послуг» можна ознайомитися тут >>>

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»