• Посилання скопійовано

Реєстрація підприємцем здійснюється через єдине вікно

Держпідприємництво нагадало, що з 1 жовтня реєстрація підприємницької діяльності здійснюється виключно через єдине вікно

Реєстрація підприємцем здійснюється через єдине вікно

Перелік окремих послуг, які надаються місцевими ЦНАП, встановлено розпорядженням Кабміну від 16.05.2014 № 523-р. Зокрема, юридичні та фізичні особи зможуть:

- здійснити держреєстрацію: підприємницької діяльності; змін до установчих документів юрособи; змін до відомостей про фізособу-підприємця в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (далі - ЄДР); припинення юрособи в результаті її ліквідації, злиття, приєднання, поділу або перетворення; припинення підприємницької діяльності фізособою-підприємцем за її рішенням;

- отримати витяг, виписки, довідки з ЄДР; юрособи можуть отримати дублікати оригіналів своїх установчих документів та змін до них; внести до ЄДР відомості про створення відокремленого підрозділу або про його закриття;

- зареєструвати громадське об’єднання, засіб масової інформації з місцевою сферою розповсюдження;

- отримати: паспорт громадянина України; довідку про реєстрацію місця проживання або місцезнаходження і т.п.

Звертаємо увагу, що для отримання зазначених послуг, з 1 жовтня необхідно звертатися виключно до ЦНАП за місцем проживання.

Інформацію про місцезнаходження центрів адмінпослуг можна отримати у місцевих держадміністраціях, а також у підрозділах міграційної служби.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»