• Посилання скопійовано

Мін'юст змінив вимоги щодо найменування окремих юросіб

Внесено зміни до Вимог щодо написання найменування юридичної особи або її відокремленого підрозділу

Мін'юст змінив вимоги щодо найменування окремих юросіб

Мін'юст наказом від 10.12.2014 р. №2095/5 вніс зміни до Вимог щодо написання найменування юридичної особи або її відокремленого підрозділу.

Змінами, зокрема, передбачено, що:

1) найменування адвокатського бюро повинно включати прізвище адвоката, який його створив;

2) юрособі, якій в установленому Законом "Про волонтерську діяльність" порядку не надано статус волонтерської організації, забороняється будь-яке використання слів "волонтерська організація" у своєму найменуванні та діяльності;

3) найменування "холдингова компанія" ("державна холдингова компанія") та утворені на його основі словосполучення можуть використовуватися лише тими суб'єктами господарювання, установчі документи та діяльність яких відповідають вимогам Закону "Про холдингові компанії в Україні". Інші суб'єкти господарювання не мають права використовувати у своїх найменуваннях такі словосполучення.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»