• Посилання скопійовано

Заплановано 39 кроків з усунення надмірного регулювання бізнесу

Держпідприємництво затвердило план заходів із виконання урядової програми та Коаліційної угоди на 2014 рік

Заплановано 39 кроків з усунення надмірного регулювання бізнесу

Т.в.о. Голови Держпідприємництва Олег Шейко підписав наказ від 17.12.2014 №87 «Про затвердження плану заходів з виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України та Коаліційної угоди».

Державною службою України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва заплановано 39 заходів, спрямованих на виконання положень Програми діяльності КМУ та Коаліційної угоди, а саме:

- забезпечення належного виконання усіма ЦОВВ закону про регуляторну політики з метою недопущення прийняття регуляторних актів з порушенням законодавчо визначених процедур, участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики;

- усунення надмірного регулювання господарської діяльності через зменшення кількості дозвільних документів, дозвільно-погоджувальних процедур, переліку видів господарської діяльності, що підлягають ліцензуванню, та переліку продукції (товарів, послуг), що підлягають сертифікації;

- забезпечення протягом одного року заміни існуючої системи регулювання підприємницької діяльності на європейську з метою розв`язання проблем, що стримують розвиток МСП;

- перехід від адміністративного контролю до підтримки бізнесу з метою усунення дублювання повноважень контролюючих органів, впорядкування та вдосконалення процедури здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»