• Посилання скопійовано

Документи кримських ліквідованих підприємців будуть заархівовані

Документи, вивезені з Криму та Севастополя юрособами, що припиняють свою діяльність, підлягають архівному зберіганню

Документи кримських ліквідованих підприємців будуть заархівовані

Мін’юст наказом від 13.01.2015 р. № 21/5 постановив, що документи, вивезені з Криму та Севастополя юрособами, що припиняють свою діяльність, підлягають архівному зберіганню. Документи передаються до архівних установ за місцем припинення юросіб, якщо вони не мають правонаступників або органів вищого рівня на території інших регіонів України.

Передавання документів на архівне зберігання здійснюється в порядку, встановленому Правилами роботи архівних підрозділів органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, затвердженими наказом Державного комітету архівів України від 16 березня 2001 року № 16.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»