• Посилання скопійовано

Подання інформації про кінцевих бенефіціарних власникі: роз'яснення Мін'юсту

Мін'юст роз'яснив питання щодо внесення до Єдиного державного реєстру юросіб та фізосіб- підприємців відомостей про кінцевих бенсфіціарних власників (контролерів) юрособи

Подання інформації про кінцевих бенефіціарних власникі: роз'яснення Мін'юсту

Мінюст у листі від 10.08.2015 р. № К-15171/19.3 зазначив, що для внесення до Єдиного державного реєстру відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи (кінцевого бенефіціарного власника (контролера) її засновника, якщо засновник - юридична особа), у тому числі відомостей про його відсутність, представник юридичної особи має подати державному реєстратору заповнену реєстраційну картку (форма 4).

При поданні реєстраційної картки (форма 4) заповнюються лише ті поля, які стосуються зміни відомостей про юридичну особу, шо вносяться до Єдиного державного реєстру.

Також зазначається, що положення Закону № 475-VІІІ щодо відсутності необхідності подавати юридичним особам інформації про кінцевого бенефіціарного власника (контролера), учасниками яких є виключно фізичні особи, якщо кінцеві бенефіціарні власники (контролери) таких юридичних осіб збігаються з їх учасниками, поширюється лише на юридичних осіб, які були зареєстровані до набрання чинності Законом № 1701-VII.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»