• Посилання скопійовано

НКРЗІ визначила правила надання в користування кабельної каналізації електрозв'язку

Рішення НКРЗІ від 23.08.2012 р. №428

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, рішенням від 23.08.2012 р. №428 затвердила Правила надання в користування кабельної каналізації електрозв'язку.
Зазначимо, що правила визначають умови надання в користування кабельної каналізації електрозв'язку (далі — ККЕ) операторів, провайдерів телекомунікацій іншим суб'єктам господарювання для власних потреб або надання телекомунікаційних послуг.
Згідно з правилами для встановлення можливості надання в користування ККЕ замовник має право звернутися до постачальника із запитом про можливість надання в користування ККЕ, в якому зазначаються відомості, передбачені правилами.
Запит подається винятково для прокладення одного кабелю на одній ділянці ККЕ.
Постачальник розглядає подані запити, при цьому здійснює перевірку наданої інформації без справляння за це плати і у разі виявлення недоліків протягом 5 робочих днів з дня отримання запиту письмово повідомляє про це замовника.
Варто зазначити, що тарифи на надання в користування ККЕ застосовуються постачальниками, що надають в користування належну їм ККЕ, з дня набрання ними чинності або внесення змін до них.
Зазначимо, що рішення НКРЗ №428 набере чинності з дня його офіційного опублікування. У зв'язку з цим рішення НКРЗ від 23 липня 2009 р. №1607 «Про затвердження Порядку доступу до кабельної каналізації електрозв'язку» втратить чинність.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»