• Посилання скопійовано

КПУ пропонує запровадити пеню за затримку зарплат

Фракція КПУ внесе законопроект, який передбачає введення пені за кожен день прострочення по заборгованостях заробітних плат. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко на погоджувальній раді

КПУ пропонує запровадити пеню за затримку зарплат

Симоненко подчеркнул, что согласно законопроекту, вводится пеня в размере 0,5% за каждый день просрочки выдачи заработной платы.

Кроме того, подчеркнул лидер КПУ, фракция требует рассмотреть на текущей пленарной неделе отчет о результатах деятельности хозяйственных предприятий после вступления Украины в ВТО.

Также, по словам Симоненко, КПУ требует рассмотреть программу деятельности правительства в связи с обновлением состава правительства.

"И основными нашими требованиями были и остаются отмена пенсионной реформы и остановка медицинского эксперимента в регионах Украины", - подытожил он.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»