• Посилання скопійовано

Заходи реагування до суб'єктів господарювання застосовуватимуться виключно за рішенням адмінсуду

Заходи реагування до суб’єктів господарювання (зупинення виробництва (виготовлення) або реалізації продукції, робіт, надання послуг тощо) застосовуватимуться виключно за рішенням адмінсуду в усіх сферах держнагляду

Заходи реагування до суб'єктів господарювання застосовуватимуться виключно за рішенням адмінсуду

21 серпня 2013 року на засіданні Кабінету Міністрів України було схвалено проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо застосування заходів реагування до суб’єктів господарювання» за умови його доопрацювання Держпідприємництвом з урахуванням пропозицій деяких ЦОВВ протягом двох тижнів.

Даний проект закону розроблено Держпідприємництвом на виконання пункту 76.3 Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 - 2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», затвердженого Указом Президента України від 12.03.2013 № 128/2013.

Так, пунктом 76.3 Національного плану дій на 2013 рік передбачено застосування заходів реагування до суб’єктів господарювання (зупинення виробництва (виготовлення) або реалізації продукції, робіт, надання послуг тощо) виключно за рішенням адміністративного суду в усіх сферах державного нагляду (контролю), тобто внесення змін до усіх спеціальних законів, якими передбачено зупинення органами державного нагляду (контролю) виробництва.

На підставі: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»