• Посилання скопійовано

Пропонується відпускати жінок-матерів на пенсію раніше

Зниження пенсійного віку передбачається на 2 роки за кожну дитину, за умови наявності не менше 20 років страхового стажу

Пропонується відпускати жінок-матерів на пенсію раніше

Нардеп-свободовец Юрий Михальчишин подал в ВР законопроект № 3212, которым предлагает предоставлять женщинам, родившим детей (1 и более) и воспитавшим их до 16-летнего возраста, право на досрочный выход на пенсию по возрасту.

Снижение пенсионного возраста предполагается на 2 года за каждого ребенка, при условии наличия не менее 20 лет страхового стажа.

Как уверяет депутат, принятие таких изменений позволит заинтересовать женщин рожать больше детей, а следовательно - улучшить демографическую ситуацию и смягчить негативные последствия пенсионной реформы.

Джерело: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»