• Посилання скопійовано

Опубліковано проекти Узагальнюючих податкових консультацій

Міністерство доходів опублікувало на своєму сайті ряд проектів Узагальнюючих податкових консультацій

Опубліковано проекти Узагальнюючих податкових консультацій

Міндоходів на своєму сайті оприлюднило низку законопроектів, а саме:

«Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації про сплату збору на обов'язкове державне пенсійне страхування з операцій купівлі іноземної валюти»

"Про внесення доповнень до Узагальнюючої податкової консультації з окремих питань застосування норм податкового законодавства щодо трансфертного ціноутворення, затвердженої наказом Міндоходів України від 22.11.2013 № 699"

«Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо окремих питань з оподаткування операцій з торгівлі цінними паперами»

«Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо податкового обліку поворотної фінансової допомоги»

«Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо витрат на гарантійний ремонт (обслуговування) або гарантійні заміни товарів»

«Про затвердження Узагальнюючої податкової консультації щодо витрат на гарантійний ремонт (обслуговування) або гарантійні заміни товарів».

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»