• Посилання скопійовано

Рада скасувала заборону на торгівлю необробленими домашніми продуктами

Натомість для продажу на ринку таких продуктів слід буде отримати висновок інспектора та акредитованої лабораторії про придатність до споживання

Рада скасувала заборону на торгівлю необробленими домашніми продуктами

28 грудня Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів" (щодо реалізації на агропродовольчих ринках продукції домашнього виробництва та подвірного забою) (законопроект №1499-1).

Законом скасовується заборона з 1 січня 2015 року продажу та обігу необробленого молока, сиру домашнього виробництва, а також мяса тварин подвірного забою.

Натомість запроваджується можливість продажу на ринку відповідних категорій продукції домашнього виробництва та подвірного забою за умови, що така продукція отримала висновок інспектора та акредитованої лабораторії про придатність до споживання, що знаходиться на ринку.

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»

Подарунки та знижки з нагоди свята

Приєднуюсь