• Посилання скопійовано

Законопроект про створення Служби фінрозслідувань направлено у комітет Ради

"Нам все одно, чиє буде авторство, головне - щоб закон був ухвалений і працював", - В. Гройсман

Законопроект про створення Служби фінрозслідувань направлено у комітет Ради

Кабінет міністрів України направив законопроект про створення Служби фінансових розслідувань Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики. Про це сьогодні повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми його (законопроект-ред.) направили сьогодні на розгляд в комітет, там він теж буде оброблятися. Нам все одно, чиє буде авторство, головне - щоб закон був ухвалений і працював", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр закликав Верховну Раду прийняти зазначений законопроект у листопаді цього року.

Зокрема, Глава уряду нагадав, що у вересні в Києві відбулася велика зустріч з підприємцями за участю Президента України, під час якої було прийнято рішення про обмеження використання силових підрозділів при проведенні перевірок бізнесу, а також про формування нової і остаточної редакції проекту закону про службу фынрозслыдувань з подальшим її обговоренням у сесійній залі парламенту.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»