• Посилання скопійовано

Бюджет-2018 та зміни до ПКУ: нардепи усунули неузгодженості в текстах законів

Верховна Рада внесла уточнення до Держбюджету на 2018 рік та Закону про зміни до ПКУ щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році

Бюджет-2018 та зміни до ПКУ: нардепи усунули неузгодженості в текстах законів

Як повідомляє прес-служба ВРУ, сьогодні, 21 грудня, на засіданні Верховної Ради парламентарії розглянули питання про усунення неузгодженостей у тексті прийнятого Закону "Про Державний бюджет України на 2018 рік" та Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році".

Нагадаємо, що вчора нардепи відхили проект постанови №7000/П та №6776-Д-П, якими пропонувалося скасувати рішення про прийняття законопроектів про Держбюджет на 2018 рік та  внесення змін до ПКУ щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році. Про це тут>>

Отже, тепер очікуємо на підпис Голови ВРУ, а за ним – підпис Президента і офіційне оприлюднення. 

До слова, Голова ВРУ А. Парубій на сьогоднішньому засіданні заявив, що Закон "Про державний бюджет на 2018 рік" може бути підписаний вже сьогодні.

Які основні соціальні показники та мінімуми закладені в держбюджет-2018, читайте тут>>

Читайте також: Рада поширила норму про "три посилки на місяць" на фізосіб-підприємців

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»