• Посилання скопійовано

Верховна Рада підтримала зміни щодо підтримки малого та середнього бізнесу на Донбасі

Ухвалено Закон "Про внесення змін до Закону України "Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції" щодо відновлення можливостей розвитку малого та середнього бізнесу з використанням позикового фінансування на території проведення антитерористичної операції"

Верховна Рада підтримала зміни щодо підтримки малого та середнього бізнесу на Донбасі

За проект Закону "Про внесення змін до Закону України «Про тимчасові заходи на період проведення антитерористичної операції» щодо відновлення можливостей розвитку малого та середнього бізнесу з використанням позикового фінансування на території проведення антитерористичної операції" (законопроект № 7338) проголосували 242 депутати.

Законодавчий акт спрямований на поліпшення інвестиційного клімату та врегулювання питання забезпечення чинних та нових іпотечних договорів об’єктами нерухомого майна, що знаходяться на підконтрольній державній владі частині території проведення антитерористичної операції.

Документ має на меті створення належних умов для забезпечення стабільної роботи та відновлення кредитування середнього та малого підприємництва. Також він сприятиме усуненню дискримінаційних ознак у зв’язку з різними правовими режимами господарювання для підприємств.

«Ідеєю законопроекту є відновлення позикового фінансування на території проведення антитерористичної операції. Документ спрямований на створення умов для відновлення економічної конкуренції на підконтрольній Україні території проведення АТО. Мова йде про зняття обмеження на видачу кредитів під заставу майна у цих районах» - зазначив народний депутат України Дмитро Лубінець.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»