• Посилання скопійовано

Спочатку комітет ВРУ перегляне оновлені податкові зміни на 2019 рік, а вже потім буде змінено проект Держбюджету

На засіданні КМУ 31.10.2018 року було прийнято рішення щодо продовження опрацювання Бюджетних висновків ВРУ

Спочатку комітет ВРУ перегляне оновлені податкові зміни на 2019 рік, а вже потім буде змінено проект Держбюджету

3 листопада Мінфін на своєму офіційному сайті розмістив повідомлення. За ним на засіданні КМУ 31.10.2018 року було прийнято рішення щодо продовження опрацювання Бюджетних висновків ВРУ.

Таке рішення пов'язане з прийняттям Урядом нового законопроекту щодо внесення змін до ПКУ та деяких інших законодавчих актів цього ж дня та поданням його на розгляд ВРУ. Конкретних дат щодо продовження опрацювання проекту Дежрбюджету не встановлено. Але у повідомленні сказано, що його будуть переглядати вже за результатами розгляду Комітетом з податкової політики оновленого законопроекту щодо податкових змін.

Звертаємо увагу! Оновлений законопроект щодо податкових змін зареєстровано на сайті ВРУ під №9260. Про нього ми розповідали в іншій своїй новині.

Але 1 листопада  в ефірі радіо «Новое время» Олександр Саєнко наголосив: «Маємо високі шанси, що 22 листопада Державний бюджет на 2019 рік буде ухвалений».

«Ми отримали вже попереднє схвалення проекту Держбюджету Верховною Радою, отримали висновки й пропозиції від народних депутатів. Найближчим часом він буде внесений у Парламент до другого читання. 22 листопада ми маємо всі шанси на те, щоб Державний бюджет на наступний рік був ухвалений й ми нормально, планово вступили в новий рік без жодних проблем з фінансуванням», – сказав він.

Міністр підкреслив, що Державний бюджет на 2019 рік – це насамперед осучаснення пенсій, підвищення пенсійних виплат на наступний рік, перерахунок пенсій військовослужбовців, це бюджет армії та питання субсидій.

«По суті Державний бюджет, який запропонований сьогодні Урядом, зберігає всі позитивні програми, які були, й по більшості програм суми фінансування збільшуються», – резюмував Олександр Саєнко

***

Читайте також:

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»