• Посилання скопійовано

Дані з Реєстру отриманих ліцензій на діяльність з пальним станом на 1 липня – вже на сайті ДФС

Реєстр отриманих ліцензій розміщено на офіційному веб-порталі ДФС у рубриці «Реєстри»

Дані з Реєстру отриманих ліцензій на діяльність з пальним станом на 1 липня – вже на сайті ДФС

Державна фіскальна служба України повідомляє, що оприлюднила Єдиний державний реєстр суб’єктів господарювання, які отримали ліцензії на право виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним, та місць виробництва, зберігання, оптової та роздрібної торгівлі пальним станом на 01.07.2019.

Зазначена інформація розміщена на офіційному вебпорталі ДФС у рубриці «Реєстри».

Станом на 1 липня у цьому Реєстрі міститься 6480 ліцензій на здійснення оптової, роздрібної торгівлі, а також зберігання пального.

За листом ДФСУ від 30.05.2019 р. №17014/7/99-99-12-01-01-17 суб'єкти господарювання могли подавати документи на розгляд до органу ліцензування для отримання відповідних ліцензії (на адресу ГУ ДФС в областях та м. Києві за місцем розташування місць зберігання та роздрібної торгівлі пальним) починаючи з 12.06.2019 р. При цьому головні управління ДФС у областях та м. Києві мають видавати зазначені ліцензії суб'єктам господарювання починаючи з 01.07.2019 р. Про це ми зазначали тут.

І ще, щоб дізнатися рахунки для сплати плати за ліцензії, потрібно відкрити нашу новину щодо цього ось тут.

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»