• Посилання скопійовано

Податкова хоче повернути в Україну 37 рік

26 вересня 2012 року на засіданні Уряду розглядався проект Закону, яким Податковій службі України надається право перевіряти об'єкти, а не суб'єкти; без суду арештовувати майно підприємців навіть якщо рішення оскаржується; проводити експертизу товарів і багато-багато іншого.

Саме тому 01 жовтня о 9:30 біля Кабінету Міністрів України (вул. Грушевського, 12/2) відбудеться акція протесту з вимогою відмовитися від тотального розширення прав податкової служби та зняти з розгляду проект Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу та інших законодавчих актів щодо подальшого удосконалення адміністрування податків і зборів", розроблений Державною податковою службою України.

 

Після цього, о 10:40 підприємці продовжать акцію протесту вже біля Верховної Ради України (вул. Грушевського, 18/1) з вимогою до голів парламентських фракцій відкликати з розгляду ще один проект Закону, направлений на репресії проти бізнесу «Про внесення змін до деяких законів України щодо безпеки продукції» (№9733), який, як і ініціативи податківців, створює умови для корупційних зловживань чиновників.

Проект закону щодо повноважень податкової служби

Проект закону, реєстр. № 9733

Джерело: Всеукраїнське об'єднання малого і середнього бізнесу «Фортеця»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»