• Посилання скопійовано

ВАСУ визначив графік приймання документів

Затверджено графік приймання документів у Вищому адміністративному суді України

ВАСУ визначив графік приймання документів

З метою належної організації роботи, пов’язаної з реєстрацією судових документів, які надходять під час прийому громадян, своєчасного опрацювання та реєстрації вхідної кореспонденції, затверджено графік приймання документів у Вищому адміністративному суді України.

Наказом ВАСУ від 24 грудня 2014 р. №101/а визначено наступний графік приймання документів ВАСУ:

Понеділок-четвер: 10.00-17.00

П’ятниця: 10.00-16.00

Передсвяткові дні: 10.00-16.00

Зверніть увагу, субота і неділя - вихідні дні, у які не здійснюється приймання документів. Окрім того, з 13 до 14.00 - перерва.

Приймання документів може бути тимчасово призупинено у разі виникнення форс-мажорних обставин, пов’язаних зі знеструмленням електромережі суду, виходу з ладу обладнання або комп’ютерних програм, виникненням надзвичайних подій або небезпечних ситуацій.

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»