• Посилання скопійовано

Казначейство оприлюднюватиме інформацію про рух коштів в СЕА НДС

Щодня на веб-сайті Казначейства будуть опубліковуватись звіти щодо функціонування системи електронного адміністрування ПДВ

Казначейство оприлюднюватиме інформацію про рух коштів в СЕА НДС

З 1 вересня поточного року Казначейством з метою підвищення прозорості, передбачуваності функціонування системи електронного адміністрування ПДВ та довіри до фінансової системи України запроваджуються нові форми звітів щодо функціонування системи електронного адміністрування ПДВ, а саме:

- Інформація про надходження коштів на рахунки в системі електронного адміністрування податку на додану вартість та списання сум податку на додану вартість з них до бюджету та на спеціальні рахунки сільськогосподарських  товаровиробників;

- Інформація про перерахування з рахунків в системі електронного адміністрування податку сум податку на додану вартість до бюджету.

Зазначені звіти щоденно будуть опубліковуватись на веб-сайті Казначейства в рубриці «Податок на додану вартість».

Джерело: Державна казначейська служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»