• Посилання скопійовано

Оприлюднено проект змін до порядку ведення Реєстру неприбуткових організацій

Податківці оприлюднили проект постанови Кабміну «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 р. № 440»

Оприлюднено проект змін до порядку ведення Реєстру неприбуткових організацій

Відповідно до проекту постанови, оприлюдненої на сайті ДФС, змін має зазнати постанова Кабінету Міністрів України від 13.07.2016 № 440 «Про затвердження Порядок ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру». А саме, передбачається привести Порядок у відповідність до нових норм ПКУ, які діють з 01.01.2017 року.

Також буде збільшено терміни подання контролюючому органу реєстраційної заяви та копій документів у разі зміни організаційно-правової форми неприбуткової організації або внесення змін до її установчих документів, у тому числі установчих документів організації вищого рівня, на підставі яких вона діє. Цей строк буде становити 30 робочих днів.

Серед іншого за проектом передбачається можливість надавати Державному реєстратору реєстраційної заяви за формою 1-РН у разі внесення неприбутковою організацією змін до установчих документів. 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»