• Посилання скопійовано

Мораторію на продаж землі бути: ВРУ розблокувала закон

Верховна рада України розблокувала підписання законопроекту №9355-5

Мораторію на продаж землі бути: ВРУ розблокувала закон

ВРУ розблокувала підписання законопроекту №9355-5 «Про внесення змін до розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України про продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель». Документом продовжується мораторій на продаж землі, передає кореспондент РБК-Україна.

За постанови про скасування результатів голосування за документ проголосували лише 81 та 65 нардепів при 226 мінімально необхідних.

Таким чином, закон тепер можуть підписати глава парламенту і президент.

Нагадаємо, глава Ради Андрій Парубій у вівторок анонсував, що парламент може в середу або четвер розблокувати підписання закону про продовження мораторію на продаж землі.

Як писалось раніше, парламент 20 грудня 2018 року схвалив законопроект №9355-5 «Про внесення змін до розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України про продовження заборони відчуження сільськогосподарських земель». За документ проголосував 231 парламентарій. Таким чином, мораторій на відчуження сільськогосподарських земель продовжено до 2020 року.

Додамо, раніше Парубій підкреслював, що 2019 рік є заключним для продовження мораторію на відчуження земель сільськогосподарського призначення.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»